•   2 werkdagen levertijd Alles uit voorraad leverbaar!
 •   Niet goed, geld terug. Veilig betalen
 •   Klantenservice 013 - 5359443
Wilt u met ons in contact komen!
 • Kunnen wij u ergens mee helpen?

  Telefonisch Contact
  Heeft u een vraag over een product of over een bestelling die gemaakt is op onze website? De medewerkers van Babykinder-Shop.nl staan graag voor u klaar, dus neem gerust contact met ons op!

  • Tel: 013 - 535 94 43
  • Maandag t/m vrijdag
  • Van 10.00 tot 18.00 uur

  Buiten deze tijden kunt u een e-mail sturen, waarop u binnen 36 uur een reactie kunt verwachten.

  Wij willen u graag verder helpen!
 • Verzendstatus

  Als je 36 uur na je bestelling hier in de kolom je postcode en ordernummer invult kom je op de Track en Trace pagina van GLS terecht. Hieronder vindt u een verklaring van de codes.

  • Overslag Uw bestelling is door GLS voor de eerste keer gescand.
  • Aankomst Uw bestelling is voor de 2e keer gescand op het verzenddepot.
  • Bestel De chauffeur heeft de bestelling gescand en deze voor aflevering ingeladen.
  • Aflevering De chauffeur heeft de bestelling gescand voor aflevering. Naam en tijd van aflevering worden vastgelegd. Wanneer niet kan worden afgeleverd, is de reden hiervan zichtbaar.
  • Terug uit bestelling Wanneer door de chauffeur niet kan worden afgeleverd, wordt dit bij terugkomst op het depot door een scan vastgelegd.
  • N. in bestelling Wanneer een chauffeur tijdens het laden van de pakketten al weet dat een pakket niet (op tijd) kan worden afgeleverd (bv winkelsluiting), dan wordt dit op het depot geregistreerd en wordt het pakket niet in bestelling genomen.
 • Retourinformatie

  Heeft u zich bedacht? Babykinder-Shop.nl biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door Babykinder-Shop.nl gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening.

  Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hieronder kunt downloaden.

  Ons adres is:
  Babykinder-Shop.nl
  Groenstraat 139-193
  5021 LL Tilburg

 • Betaalinformatie

  Babykinder-Shop.nl biedt diverse veilige betaalmogelijkheden aan. Zo kun je je bestelling betalen via creditcard, iDEAL, MisterCash of bankoverschrijving.

  Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u gewend bent.

  Mistercash is een betaalsysteem in België en is te vergelijken met het iDEAL betaalsysteem in Nederland. Het gebruik ervan is eenvoudig, snel en vooral veilig en betrouwbaar.

  Indien u kiest voor de optie ‘Bank overschrijving’ ontvangt u na het plaatsen van de bestelling een e-mail met de betaalgegevens.

  Het rekeningnummer van Babykinder-Shop.nl is Rabobank 1705 12 835.
  Ons IBAN nummer is NL77 RABO 0170 5128 35, de BIC code is RABONL 2 U.

 1. 3
 2. 4
 3. 5
 4. 6
 5. 7
Van hoog naar laag sorteren

Babykamer

Babykamer

Een complete babykamer

Bij de komst van een kleintje willen jullie er alles aan doen om de ideale babykamer te realiseren. Maar wat is dé ideale babykamer? Smaken verschillen en ook als het gaat om de babykamer houden mensen van hele verschillende stijlen. Gelukkig bent u bij Babykinder-shop op het juiste adres als het gaat om een uiteenlopend assortiment voor een nieuwe babykamer! Er is genoeg keuze om aan ieders smaak te kunnen voldoen. Een uitgebreid assortiment kan er wel voor zorgen dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Misschien vindt u verschillende stijlen leuk en kunt u geen keuze maken? Hier vindt u babykamers die thuishoren in een moderne woning maar ook klassieke babykamers zijn bij ons verkrijgbaar.

De leukste babykamer

Wanneer de kleine onderweg is, is het inrichten van de babykamer een zeer leuke inspanning. Er zijn dan ook complete kamers verkrijgbaar zodat u niet teveel hoeft na te denken over de combinatie van producten. Ook kunt u hier terecht voor losse elementen om zo zelf een mooie babykamer samen te stellen. Om u een beetje te helpen kunt u bij Babykinder-shop terecht voor de beste kwaliteit voor een zeer aantrekkelijke prijs. Een baby krijgen neemt al genoeg kosten met zich mee, dus stop ook met teveel betalen en bekijk onze website voor een goede impressie van het huidige assortiment.

Babykamer bij Babykinder-shop

Naast alle leuke elementen voor een babykamer of zelf een complete babykamer, kunt u bij ons ook terecht voor allerlei andere baby benodigdheden. Hieronder vindt u een kleine greep uit het uitgebreide assortiment:

Heeft u vragen over één van bovenstaande producten of wilt u vrijblijvend informatie opvragen? Neem dan eens contact met ons op en wij voorzien u van een gepast advies op maat. Tot ziens bij Babykinder-shop.